-ShrinkingTears-
disclaimer!

Myspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter Graphics


Best viewed in I.E
This skin is done on 061006 by Carely and is powered by Blogger.
Edited by AndyKun.



PRO fILe


Photobucket - Video and Image Hosting

AndY Kun

FroZt VammY

13th Empire - Royal AdvisoR

18th BlaDe

KuchiKi Byakuyan Style
Fye's Magic
Guy Sensei's Lameness
FF X Guardian

-Hisana Chan-


2007 Goals

Chalet

Band Concert

A Levels High



RAWR~!



Other Worlds



RoYaLtY
Zaewe

Wei Xin


New Towner
DinG Jie

Shan Hong

Wei Yu
Jing Quan
Pei Zhen
John Paul
Kester
Jia Yi
Jason
Cassan
Samuel
Shu Hui
Mitch
YaMone

13th Empire
13th Empire Main
De ReBeL
Princess Charis
Princess QinZi
Constantine
WenX
Captain Bao
Guest Performer

Guenathia
SR
Diana

Winnie
Jue Xuan
KeRoY
Joelle
Qian Hui

FriendX
God Sis - Ester

Jade
Hong Heng
Grace
Vithiya
Juliza

DaRiUs
MiN JiA
Mil

Shi Yah
Fiona
Hai Kuan
Ling

Yong Jian
Xue-Er
Melissa
Juliana
ClementLim
Gerald
Joshua
KelViN Loh

Link
Link
Link
Link
Story

Credits- Special Thxs
QianHuii for ur scolling marquee


~Effects2
~Image Host
~Blogger
Creator
~Music
Blog Upload
~Image
~Clow Legancy
~Effects

Death Note II Movie
Photobucket - Video and Image Hosting


-M I S C-

Phantom of The Opera ( Movie 2004 )
Artist : Movie 2004


......


adopt your own virtual pet!


Photobucket - Video and Image Hosting

Follow the notes upon a journey

At first sight marks one's destiny

Once the voyage comes to an end

Return lies within hasty key


Friday, October 27, 2006

AS much i loved to type something else. Tis comes first. Wen Hui's good plot.
Tag five people at their tagboard after doing.
1. Will you tell your crush that you like him or her?
Ans: Maybe ? maybe not.
2. If your crush like somebody else, what will you do?
Ans: Guard her. Maybe forget her eventually if it's really hopeless.
3. You have accidently bumped into your crush and his or her friends. He or she invited you to join them. what exactlywould you tell him or her?
Ans: See how.
4. Prom is just around the corner. Your crush wants you to be his/her date. Now, do you think he/she likes you?
Ans: I dun tink so. How can it be a crush then ? LoLs.
5. What will you do if your crush said "I love you" to you?
Ans: Consider. Is there really such a wonderful scenario ?
6. Who is your crush?
Ans: Good Question- if u wanna know, come ask me. I maybe telling u~ hahax.
7. Do you think your crush like you too?
Ans: do you think you asked something right ?
8. Why do you like your crush?
Ans: Like means like lo. =X LoLs, not saying why.
9. Do you share any interests with your crush?
Ans: Yes. We live in Singapore, breathe and is known as Humans. ALOT lahs.
10. Will you ever going to marry your crush?
Ans: If She allows me to.

NOW, A WORD FOR A WORD.
1. Having feelings for myself
Ans: ok-a trapped emo soul in a cold person.
2. Loving someone is tiring.
Ans: Nope, it is nv tiring.
3. Breaking up is freedom
Ans: if there is no more meaning for it.
4. Going on a date is a waste money
Ans: Not when u enjoy the date.
5. Long walk on the beach is boring.
Ans: Nope, i juz love to see your beautiful face in the moonlight.
6. Saying "I love you" is lame
Ans: it is nv lame, coz it's only 3 magic words that can only be said to one person only.
7. Making out is so gross
Ans: Si Mi lah eh ?
8. Prom sucks
Ans: Nope, you get to see everyone in their best suits.
9. Your boyfriend/girlfriend is someone
Ans: Even she was an ordinary common girl, she is someone to me.
AND THE QUESTIONS.
1. Knowing the painful truth or hearing the beautiful lie?
Ans:i want the truth
2. Pretty but mean or ugly but nice?
Ans:ugly but nice.. There is a price for beauty n i can't stand meanies.
3. Group date or One-on-one date?
Ans: i dun mind, as long as shes comfortable with it.
4. Dating someone or staying alone?(Imagine your boyfriend/girlfriend is away for a few years)
Ans: Most prob i will wait. I'm juz worried she won't return or return with someone else.
5. Great body or great mind?
Ans: Great mind. Body ? Technology advance ler, go plastic surgery.
6. It's Saturday; Going out with your bf/gf or your friends?
Ans: Anything, Gf is she prefers a quiet date.
7. Follow your heart or your mind?
Ans: Heart.
8. You did a lot of bad things in the past; Confess or hide?
Ans: Confess
9. Your perfect date?
Ans: Anywhere as long as we enjoy ourself v. much.
10. The way you say good bye after you went on a date.
Ans: Look into her eyes. but seriously, will there ever be a chance ? if ya then say lors.

1) First One
2) Runner-up One
3) Middle One
4) Fourth One
5) Last One

& here Shrinks my tears
12:01 PM